085 - 06 06 645
(38 beoordelingen)
Deskundig advies
Transportservice
Technische dienst

Over Heams

Heams is specialist in hoogwerker en steiger verhuur en al ruim 10 jaar een betrouwbare en betrokken partner. Wij zijn deskundig, staan altijd paraat en bieden voor ieder project de perfecte (totaal)oplossing

Heams, sinds 2009 een begrip
Heams is in 2009 opgericht om kleine en middelgrote bedrijven – die niet beschikten over een eigen projectbureau – te voorzien van de benodigde hoogwerkers, steigers en overig bouwplaatsmaterieel. Wat ooit begon met een bescheiden vloot in een oude boerderij, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf met een team van experts, een breed landelijk netwerk, een divers machinepark en een groot vast klantenbestand.

Meer dan een verhuurbedrijf
Wij zijn meer dan een verhuurbedrijf; wij helpen onze klanten als betrokken en deskundige partner de juiste (totaal)oplossing te vinden. Voor grote en kleine projecten – kortlopend of langdurig – door heel Nederland. We staan altijd paraat, denken graag mee en nét even verder. En dat wordt gewaardeerd, door ons grote aantal vaste klanten. Korte lijnen en persoonlijk contact – vanaf de offerteaanvraag tot aan de oplevering van het project. “One call does it all”.

Vragen of advies nodig?

Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden, denken met je mee en geven vrijblijvend advies. Even bellen?

Snelle levering & deskundig gemonteerd
We verhuren en verkopen hoogwerkers, gevel-en rolsteigers in vele maatvoeringen en toepassingsmogelijkheden, hangbruginstallaties, verreikers, overige bouwplaatsinrichting en totaaloplossingen. Snelle levering, oplossingsgericht en al het materieel deskundig gemonteerd en gedemonteerd door onze deskundige experts.

Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams

Door IPAF gecertificeerd opleidingscentrum

Heams is een door o.a. IPAF gecertificeerd opleidingscentrum met diverse opleidingen / trainingen speciaal voor het veilig omgaan met hoogwerkers of bijvoorbeeld heftrucks. Benieuwd naar onze opleidingen?