085 - 06 06 645
(38 beoordelingen)
Deskundig advies
Transportservice
Technische dienst

Heams – gecertificeerd opleidingscentrum

Volg nu onze ééndaagse hoogwerker- of heftruck opleiding en ontvang het wereldwijd erkend BMWT- Train certificaat. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit werk en maximale veiligheid.

Eéndaagse opleiding hoogwerker bedienen bij Heams

Heams heeft ruim 10 jaar ervaring in het bedienen van verschillende hoogwerkers, voor diverse klanten, tijdens uiteenlopende projecten. Altijd even deskundig en verantwoord. In 2014 zijn wij gecertificeerd als officieel opleidingscentrum.

De opleiding duurt één dag, kan worden gevolgd bij Heams in Capelle a/d IJssel en is inclusief lunch. Er kan gekozen worden uit diverse hoogwerkers om de opleiding mee te volgen. Na afloop ontvang je een wereldwijd erkende certificaat.

Voor wie is de opleiding bedoeld?
De opleiding is bedoeld voor iedereen die met regelmaat of incidenteel hoogwerkers bedient, veilig en verantwoord te werk wil gaan en de hoogwerker moeiteloos wil kunnen bedienen.

Met BMWT- Train:
Voldoet de werkgever aan de Arbo-wet.
Wordt de werknemer getraind in vaktechnische vaardigheden, regels omtrent verkeer-en gebruik en merk specifieke kennis.

Tijdens de opleiding maak je kennis met verschillende hoogwerkers en leer je deze op verantwoorde wijze te bedienen. Je leert verschillende vaardigheden en doet uitgebreide kennis op over de veiligheidsvoorschriften.

BMWT certificaat 5 jaar geldig
Nadat je de BMWT hoogwerkers opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je een wereldwijd erkend certificaat. Het certificaat is 5 jaar geldig en toont aan dat je deskundig en verantwoord met hoogwerkers kunt werken.

Heb je vragen, wil je meer weten over de tarieven of je direct inschrijven voor de opleiding? Neem dan contact op via verhuur@heams.nl of bel direct  085 – 06 06 645

BMWT – Train Hoogwerker opleiding

  • 5 jaar geldig.
  • Werkgever voldoet aan de Arbo-wet.
  • Persoonlijke werkwijze.
  • Merk specifieke kennis.
  • Vaktechnische vaardigheden.
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams
Heams

Hoogwerker- en steigerverhuur

Als specialist in steiger- en hoogwerker verhuur en betrouwbare partner ondersteunt Heams al ruim 10 jaar meer dan 200 klanten door heel Nederland. Het team van experts helpt klanten projecten zo goed, efficiënt en verantwoord mogelijk op te leveren, met uitstekende service, persoonlijk advies, een breed netwerk en een divers machinepark.